Denise Kookt bij restaurant Amarone, Rotterdam

Chef-kok Gert Blom. In de topchefstudio liep ik met onze brigade te zwoegen tijdens de wedstrijd van Topchef v.s. Sterrenchef. In één week tijd werden wij door chef-kok Robert Kranenborg en chef-kok Julius Jaspers klaargestoomd om chef-kok Gert Blom van sterrenrestaurant Amarone te verslaan. De race tegen de klok, waarbij het bereiden van het perfecte eten, de presentatie en de onderlinge taakverdeling het werken in de topkkeuken tot een zenuwslopend gebeuren maken. Zenuwslopend maar gaaf. In een week leerden we zoveel nieuwe technieken. Na deze week wist ik zeker dat ik meer wilde doen met koken.

Onze brigade won! Chef Gert toonde zich een sportieve verliezer. Hij nodigde onze brigade uit in zijn restaurant Amarone, om te genieten van zijn heerlijke keuken. Zelf mocht ik in oktober 2013 een week lang een kijkje achter de schermen nemen, helpen en vooral leren in zijn sterrenkeuken! Chef-kok Gert Blom brengt zijn kennis graag over en ik heb veel van zijn manier van werken geleerd. De gerechten die onder zijn supervisie de pass verlaten, zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Dit kijkje in de keuken inspireert!

 

563144_240450322775866_164543718_n

994607_240450186109213_1263232831_n
www.restaurantamarone.nl

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 10 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.